Видовий склад патогенної мікобіоти листя троянд - Мирошниченко, Д. М.; Піковський, Мирослав Йосипович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України «Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та європейської інтеграції України» (5 – 6 червня 2025 року) м. Київ.
Keywords: троянди; іефекційні хвороби роз; мікроміцети; патогенна мікробіота; roses; infectious diseases; мікроміцети; pathogenic microbiota