Проблеми розселення у приміській зоні великого міста - Федоровська, А. О. (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: розселення у приміській зоні великого міста; розвиток локальних систем населених пунктів; раціональна організація виробництва; транспортна інфраструктура; settlement in the suburban area of ​​a large city; development of local systems of settlements; rational organization of production; transport infrastructure