Проектування школи на 1600 місць в м. Києві - Оганян, Татул Гегамович (НУБіП України, 2024)
Робота виконана згідно завдання на виконання магістерської кваліфікаційної роботи студенту. Тема роботи затверджена наказом ректора НУБіП України. Кваліфікаційна робота – це самостійна індивідуальна робота аналітичного, розрахункового, бізнесового або організаційно-економічного характеру, що містить рішення завдань узагальненого характеру. Робота відображає рівень теоретичних знань і практичних навичок випускника в рамках обов’язкової та вибіркової складових освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів, його здатність до самостійної професійної діяльності як фахівця освітнього ступеню «Бакалавр». Метою виконання кваліфікаційної роботи є систематизація знань та розширення навичок щодо вирішення завдань відповідно до професійного спрямування.
Keywords: проектування школи; фективне армування монолітних безбалочних перекриттів; геологічна будова території робіт; school design; effective reinforcement of monolithic beamless floors; geological structure of the work site