Вплив пандемії COVID-19 на різні сфери життєдіяльності - Сідько, Лариса Костянтинівна (НУБіП України, 2021)
Тематичний список літератури на допомогу науково-дослідній роботі українською мовою за 2020-2021 рр.
Keywords: COVID-19; специфічні інфекції