Завдання національної поліції в умовах воєнного стану - Молчанов, Артем (НУБіП України, 2024)
В статті подано наукові здобутки учасника, що присвячені проблемам юридичної науки.
Keywords: національна поліція в умовах воєнного стану; правовий режим воєнного стану; National police under martial law; legal regime of martial law; Nationale Polizei unter Kriegsrecht; rechtliche Regelung des Kriegsrechts