Лісотипологічні та рекреаційні особливості лісових насаджень на прогулянкових маршрутах Довгоруківської яйли - Кременецька, Є. О. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: лісова типологія; рекреаційна оцінка; Крим