Ефективність застосування ґрунтозахисних технологій - Кучер, Лариса Іванівна; Слизченко, А. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: захист ґрунтів; агротехнічні заходи; органічні добрива; soil protection; agricultural measures; organic fertilisers; Bodenschutz; agrotechnische Maßnahmen