Оцінка можливості розширення асортименту на ТОВ «ОДЕК» Україна - Ісаєв, А. М. (My University, 2025)
Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка теоретико-методичних засад та обґрунтування практичних рекомендацій щодо розширення асортименту продукції ТОВ «ОДЕК» з метою підвищення його конкурентоспроможності та економічної ефективності на ринку. У роботі застосовано методи теоретичного аналізу та синтезу, системного та комплексного підходу, порівняльного аналізу ринку; розрахункові методи – для визначення частки відходів виробництва та корисного виходу готової продукції. Результати даного дослідження мають практичне значення для керівництва ТОВ «ОДЕК», оскільки розроблені рекомендації та пропозиції можуть бути безпосередньо використані для ефективного розширення асортименту продукції, що сприятиме підвищенню його конкурентоспроможності, залученню нових клієнтів та покращенню загальних фінансових показників підприємства.
Keywords: деревообробна галузь; фанерна продукція; управління асортиментом; конкурентоспроможность; wood processing industry; plywood products; assortment management; competitiveness