Особливості формування еколого-економічної системи в сфері землекористування - Скрипник, Л. Р.; Бондаренко, А. К. (НУБіП України, 2021)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи».
Keywords: поняття еколого-економічної системи; основні принципи еколого-економічної системи; шкода для навколишнього середовища; the concept of an ecological-economic system; basic principles of the ecological and economic system; environmental damage; Das Konzept des ökologisch-ökonomischen Systems; Schaden für die Umwelt