Вплив умов вирощування на адаптивність сортів вігни спаржевої (Vigna unguiculata (L.) Walp. subsp. sesquipedalis (L.) Verdc.) - Бобось, Ірина Макарівна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Післявоєнне відновлення ґрунтових і рослинних ресурсів та продовольча безпека країни» (м. Київ, 20–21 червня 2024 року)
Keywords: сорти вігни спаржевої; умови вирощування; селекційна робота; скоростиглість; cowpea varieties; growing conditions; breeding work; precocity