Хімія (органічна, фізична і колоїдна) - Галстян, Андрій Генрійович (НУБіП України, 2026)
В навчальному посібнику, який передбачено для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм спеціальності G 21 «Біотехнології та біоінженерія», представлено теоретичний матеріал щодо класифікації органічних речовин, ме-тодів їх одержання, фізико-хімічних властивостей, механізмів хімічних реакцій, методів їх дослідження, впливу розчинників, каталізу та інших факторів на протікання хімічних процесів.
Chemistry (organic, physical and colloidal)
This study guide, intended for full-time and part-time students of the G 21 ‘Biotechnology and Bioengineering’ degree programme, presents theoretical material on the classification of organic substances, methods of their production, their physico-chemical properties, the mechanisms of chemical reactions, methods of their investigation, and the influence of solvents, catalysis and other factors on the course of chemical processes.
Keywords: Хімія; Chemistry; Органічна хімія; Organic chemistry; Фізична і колоїдна хімія; Physical and Colloid Chemistry; Класифікація органічних речовин; Classification of organic substances