Слободянюк, Н.М.Менчинська, А.А.Манолі, Т.А.Баришева, Я.О.2021-11-012021-11-012019Слободянюк Н.М., Менчинська А.А., Манолі Т.А., Баришева Я.О. Вплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і паст / Н.М. Слободянюк, А.А. Менчинська, Т.А. Манолі, Я.О. Баришева // Тваринництво та технології харчових продуктів. - К. : НУБіП України, 2019. - Том 10, № 1. - С. 40-46https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8529В роботі обґрунтовано необхідність контролю якості сировини, кінцевого продукту і його безпечності. Проблема безпечності вітчизняних рибних продуктів регулюється СанПіН за рядом показників, в тому числі за біологічно активним аміном – гістаміном, на накопичення якого впливає мікробіологічна чистота вихідної сировини, режими зберігання, кількість гістидину у сировині, умови зберігання сировини і готової продукції.ukбезпечність рибопродукціїгістамінмед натуральнийпресервиполікомпонентні пастиВплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і пастOther