AutoTRAK-2023 - Кондратюк, Вадим Миколайович; Братішко, Вячеслав Вячеславович; Калінін, Євген Іванович (НУБіП України, 2023)
Матеріали засновані на виступах вчених на міжнародній науково-практичній конференції «Експлуатаційна та сервісна інженерія». Видання включає сучасні питання проектування, експлуатації, діагностики, обслуговування та ремонту колісних та гусеничних машин аграрного виробництва і транспортних засобів, теорії експлуатації машино-тракторного парку, обладнання та устаткування сільського господарства та інноваційні рішення в рамках завдань комп’ютерізації останніх.
Експлуатаційна та сервісна інженерія
Keywords: автомобільний транспорт; ремонт; обслуговування; інженерія; automobile transport; repair; maintenance; inzheneriia