Сарана Віктор ВолодимировичВасилів Володимир ПавловичБурова Зінаїда АндріївнаМуштрук Михайло МихайловичЖеплінська Марія МихайлівнаСлободянюк Наталія Михайлівна2024-05-232024-05-232024Технологічне обладнання м’ясопереробних підприємств : підручник. Ч. 2 / В. В. Сарана [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2024. - 369 с. - ISBN 978-617-8368-03-6978-617-8368-03-6https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/10991Рекомендовано вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниВ підручнику викладені сучасні способи і засоби механізованої переробки м’яса з урахуванням найновіших досягнень науки і техніки. Розглянуто конструкції, принцип дії, технологічне застосування та інженерні розрахунки технологічного обладнання м’ясопереробних підприємств. Видання розраховане для підготовки студентів у вищих навчальних закладах за спеціальностями: 181 – харчові технології, 133 – галузеве машинобудування, 208 – агроінженерія.ukм’ясопереробні підприємстватехнологічне обладнанняхарчові технологіїгалузеве машинобудуванняmeat processing enterprisestechnological equipmentfood technologiesbranch engineeringfleischverarbeitende Unternehmen technologische Anlagen Lebensmitteltechnologien Industrietechniktechnologische AnlagenLebensmitteltechnologienIndustrietechnikТехнологічне обладнання м’ясопереробних підприємствPidruschnyk