Обґрунтування перспективної конструктивно-технологічної схеми молоткової дробарки - Ільченко, Андрій Володимирович; Бочковський, В. В.; Хоменко, Сергій Михайлович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) (м. Київ 20-21 лют. 2025 р.)
Keywords: конструкції молоткових дробарок; енергоємність процесу подрібнення; завантажувальний бункер з живильним пристроєм; подрібнення лузги круп’яних і олійних культур; hammer crusher designs; crushing of cereal and oilseed husks; energy consumption of the crushing process; loading hopper with feeding device