Перспективи розвитку природно-заповідного фонду України в контексті земельних відносин - Купріянчик, Ірина Петрівна (НУБіП України, 2022)
В статті представлена теза матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції присвяченій формуванню сталого землекористування: проблеми та перспективи
Keywords: розподіл земель; земельний регламент; природно-заповідний фонд; Landverteilung; Landesverordnung; land regulations; land distribution; nature reserve fund