Особливості ведення мисливського господарства ТОВ “Каштан” Чернігівської області - Тупиця, Тарас (НУБіП України, 2024)
У першому розділі магістерської кваліфікаційної роботи «Аналітичний огляд літературних джерел за темою досліджень» проаналізована сучасна література. У другому розділі «Програма робіт та методика дослідження» наведена інформація щодо застосованих у ході проведення досліджень методів та методичних засад проведення лісопатологічного моніторингу короїдів. У третьому розділі магістерської кваліфікаційної роботи «Стисла характеристика території та природних і економічних умов» проаналізований сучасний стан ведення мисливського господарства та основні напрямки діяльності підприємства. Наведена інформація щодо місцезнаходження, площі та структури; природно-кліматичних умов та ін. У четвертому розділі магістерської кваліфікаційної роботи проаналізовано особливості ведення мисливського господарства у ТОВ «Каштан». Структура роботи включає теоретичний аналіз підходів до ведення мисливського господарства, детальне дослідження діяльності ТОВ «Каштан», а також розробку практичних рекомендацій для оптимізації господарювання та підвищення екологічної ефективності підприємства. Магістерська кваліфікаційна робота викладена на 71 сторінці друкованого тексту, складається зі вступу, 4 розділів, висновків та пропозицій, списку використаних літературних джерел з 52 найменувань.
Keywords: мисливське господарство; мисливська фауна; біотехнічні споруди; hunting management; hunting fauna; biotechnical structures