Echinococcosis/hidatidosis to animals and humans in the republic of Moldova - Erhan, Dumitru; Rusu, Ștefan; Zamornea, Maria; Gherasim, Elena (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: parasitic disease in animals and humans; echinococcosis in animals and humans; socio-economic implications and presents a priority health problem; паразитарне захворювання тварин і людей; ехінококоз у тварин і людей; соціально-економічні наслідки та представляє пріоритетну проблему охорони здоров’я; parasitäre Erkrankung bei Tieren und Menschen; Echinokokkose bei Tieren und Menschen