Матеріально-технічне забезпечення аграрних підприємств - Захарчук, Олександр Васильович (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: забезпечення аграрних підприємств; матеріально-технічне забезпечення підприємств; оновлення технічних засобів; support for agricultural enterprises; Unterstützung für landwirtschaftliche Unternehmen; logistical support of enterprises; Logistische Unterstützung von Unternehmen; upgrade of technical equipment; Aufrüstung der technischen Ausrüstung