Активізація мисленнєвого потенціалу студентів–лісівників при викладанні екологознавчих дисциплін в умовах стресових викликів - Білик, Л. І. (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України « Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та Європейської інтеграції України» (5-6 червня 2025 року)
Keywords: толерантне і доброзичливе ставлення студентів; спілкування в процесі навчання; бачення проблеми; актуалізація мислення; tolerant and friendly attitude of students; communication in the learning process; vision of the problem; actualization of thinking