Культурна дипломатія як чинник реалізації зовнішньої політики сучасної держави - Верніков, Віталій Віталійович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: культурна дипломатія; зовнішня політика; національні цінності; культурна спадщина; cultural diplomacy; foreign policy; national values; cultural heritage