Ринок електромобілів в Україні: тенденції та перспективи - Півторак, М. В. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: ринок електромобілів в Україні; український ринок електромобілів; розвиток альтернативного електротранспорту; electric vehicle market in Ukraine; Markt für Elektrofahrzeuge in der Ukraine; Ukrainian electric vehicle market; Der ukrainische Markt für Elektrofahrzeuge; development of alternative electric transport; Entwicklung von alternativen elektrischen Verkehrsmitteln