Мехатронні системи керування функціонуванням мобільних машин під час виконання технологічних операцій - Магопець, М. С.; Дяченко, Д. О.; Аулін, Віктор Васильович; Гриньків, Андрій Вікторович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: автотранспортні засоби; спожите паливо; автономні підігрівачі; мікроклімат в салонах АТЗ; vehicles; fuel consumption; autonomous heaters; microclimate in ATZ cabins