Транспортні технології у професійних компетентностях бакалаврів із агроінженерії - Дьомін, Олександр Анатолійович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура».
Keywords: транспортні технології