Транспортно-навігаційні, глобальні інформаційні та інтелектуальні транспортні системи - Мідько, Р. А.; Тітова, Людмила Леонідівна (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIX міжнародної конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування» (25-29 березня 2019 року) присвячену 205-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь...».
Збірник тез доповідей XIX міжнародної конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування» (25-29 березня 2019 року) присвячену 205-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь...»
Keywords: транспортні системи; сучасні інформаційні та комунікаційні системи; супутникові системи позиціонування в реальному часі - GPS; засоби телекомунікації; transport systems; modern information and communication systems; real-time satellite positioning systems - GPS; means of telecommunication