Вміст літію в крові корів з різним вегетативним статусом залежно від пори року - Журенко, Олена Василівна; Карповський, Валентин Іванович; Трокоз, Віктор Олександрович; Криворучко, Дмитро Іванович; Журенко, Віталій Васильович (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: вивчення вмісту літію у крові корів; вегетативна регуляція обміну мікроелементів; особливості метаболізму; вплив на роботу серця; studying the lithium content in cows’ blood; vegetative regulation of microelement metabolism; metabolic characteristics; impact on heart function