Перспективи впровадження принципів концепції «Єдиного здоров'я» в систему боротьби з лайм-бореліозм - Пантелеєнко, О. В.; Царенко, Т. М. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: Єдине здоров'я (ЄЗ); зоонозні трансмісивні захворювання; лайм-бореліоз; Single Health (SH); zoonotic transmissible diseases; Lyme disease; Einheitliche Gesundheit (EZ); Lyme-Borreliose