Методологічні засади оптимізації співвідношення земельних угідь у контексті розвитку сталого землекористування - Новаковська, Ірина Олексіївна; Бова, Д. В. (НУБіП України, 2021)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи».
Keywords: земельні угіддя; land; стале землекористування; sustainable land use; перерозподіл земельного фонду; redistribution of land resources; консервація сільськогосподарських угідь; conservation of agricultural land