Проектні пропозиції щодо реконструкції парку «Деснянський» в місті Києві - Буц, Д. В. (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників». Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції.
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників» (12 листопада 2020 року)
Keywords: пропозиції щодо реконструкції парку; декоративність паркової території; садово-парковий ландшафт; proposals for the reconstruction of the park; decorativeness of the park territory; garden and park landscape; Vorschläge für den Wiederaufbau des Parks; Dekorativität des Parkgebiets