Хвороби листя лікарських рослин НПП «Подільські Товтри» - Шевчук, В. К.; Григор’єв, В. М. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: охоронні природні території; фітосанітарний моніторинг; збудники хвороб; protected natural areas; phytosanitary monitoring; disease-causing agents; Naturschutzgebiete; phytosanitäre Überwachung