Дослідження щільності композиційного складу ґрунту індукційним методом - Кравчук, В. І.; Іванюта, М. В. (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді з XXV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (17-19 жовтня 2024 року, м. Київ) присвяченій 124-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, 95-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБІП України.
Keywords: щільність ґрунту; землеробство; потокова взаємодія; сільськогосподарські культури; soil density; agriculture; streaming interaction; agricultural crops