Реорганізація урбаністичного простору, що постраждав під час бойових дій - Колодрівська, Софія Олександрівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 6-7 березня 2025 року)
Keywords: міські простори; очищення територій; землекористування; зелені зони; urban spaces; cleaning of territories; land use; green areas