Дослідження надійності складних технологічних систем «ЛМС» у тваринництві: ремонтопридатність машин - Новицький, Андрій Валентинович (НУБіП України, 2025)
Збірник тез доповідей ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження докторатехнічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: аграрне виробництво; складова"людина-оператор"; ремонтопридатність машин; тваринницька галузь; agricultural production; component "human operator"; maintainability of machines; livestock industry