Розроблення концептуальної моделі бази геопросторових даних пошкоджених сільськогосподарських земель - Лукавський, Сергій Сергійович (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: сільськогосподарські землі; адаптивні стратегії; агроландшафти; геопросторові дані; agricultural land; adaptive strategies; agricultural landscapes; geospatial data