Форма геодезичної лінії конуса в залежності від кута при його вершині - Пилипака, Сергій Федорович; Породько, О. С.; Костенко, І. Р. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасників XV Міжнародної науково- практичної конференції «Обуховські читання», в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Keywords: геодезичні лінії; конус; точка самоперетину; geodetic lines; geodätische Linien; Kegel; cone; self-intersection point