Роль і значення кольору в технічному дизайні - Василів, Павло Андрійович; Грищенко, Ірина Юріївна (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасників XV Міжнародної науково- практичної конференції «Обуховські читання», в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Keywords: дизайн аграрної техніки; ергономіка аграрної техніки; основи біодизайну; колір в технічному дизайні; design of agricultural machinery; ergonomics of agricultural machinery; basics of biodesign; colour in technical design