Синергетика підвищення зносостійкості і надійності трибоспряжень деталей систем і агрегатів машин - Аулін, Віктор Васильович; Лисенко, Сергій Володимирович; Жилова, І. В.; Вербицький, О. В. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: підвищення надійності деталей машин; підвищення надійності деталей систем; реалізації процесів і станів самоорганізації; розвиток рівноважної шорсткості; improving the reliability of machine parts; improving the reliability of system components; implementation of self-organisation processes and states; development of equilibrium roughness