Linguistics and cultural identity: the influence of language on the formation of national consciousness - Рожков, Юрій Григорович (НУБІП України, 2023)
Тези доповідей учасників Міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції молодих вчених «Сучасні гуманітарні дослідження молодих науковців у глобалізаційному світі: виклики, інновації, безпека» (м. Київ 6-7 листопада, 2023 року)
Keywords: language and culture are inextricably linked; cultural identity and national; consciousness cannot be understated; scientific study of language; мова та культура нерозривно пов'язані; культурна ідентичність; свідомість не можна недооцінювати; наукове вивчення мови