Баль-Прилипко Л.В.Чередніченко О.О.Слободянюк Н.М.Леонова Б.І.Рябовол М.В.2021-11-032021-11-032020Наукові основи та економічна доцільність створення технологій виробництва м'ясних продуктів тривалого терміну зберігання : монографія / Л. В. Баль-Прилипко [та ін.] ; заг. ред. Л. В. Баль-Прилипко. - К. : НУБіП України, 2020. - 366 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8600Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниУ монографії висвітлено проблеми сучасного стану формування споживчих властивостей і асортименту м'ясних продуктів тривалого терміну зберігання, обгрунтовано основні фактори та параменти впливу на безпечність і якість м’ясних виробів. Проаналізовано сучасні аспекти виробництва м’ясних консервів функціонального призначення, нових, нетрадиційних речовин, що використовуються в складі їхніх рецептур. Викладені дослідження та особливості промислової технології виробництва м’ясних сировялених снеків. Запропоновано моніторинг сучасного стану, ресурсне забеспечення та результативні показники діяльності підприємств харчової промисловості. Монографія призначена для науковців, спеціалістів переробних галузей м’ясної промисловості, аспірантів, магістрів, а також підприємців та менеджерів у здійсненні аналітичних оцінок, ефективної організації та веденні бізнесу.ukм'ясні продуктим'ясні продукти тривалого терміну зберіганняякість м’ясних виробівм’ясні виробим’ясні консервивиробництво м’ясних консервівм’ясні сировялені снекиНаукові основи та економічна доцільність створення технологій виробництва м'ясних продуктів тривалого терміну зберіганняMonograpf