Європейський Союз приклад успішного інтеграційного проекту - Скрипник, Є. О.; Павленко, Марина Миколаївна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді за матеріалами Міжнародного науково-практичного семінару, який відбувся в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD» на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України 27 лютого 2024 року
Keywords: інтеграційний проект; європейська інтеграція; економіка; Integrationsprojekt; integration project; European integration; Europäische Integration; Wirtschaft; economy