lena Zerkal: contribution to ukrainian diplomacy and international relations - Petrovska, Ruslana (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: most prominent figures; professional qualities; leadership; international attention; найвидатніші постаті; професійні якості; лідерство; міжнародна увага