Инклюзивный подход на транспорте: терминологическая основа и основные черты - Горяинов, А. Н. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: нові технології; інклюзивний підхід; транспортні системи; new technologies; neue Technologien; inklusiver Ansatz; inclusive approach; transport systems