Маценко Леся Миколаївна2021-02-102021-02-102020Методичні рекомендації з дисципліни «Організація виховної роботи у навчальному закладі» для підготовки фахівців за ОПП 015 «Професійна освіта» (015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського осподарства») / уклад. Л. М. Маценко. - К. : ТОВ «ЦП» Компрінт», 2020. - 50 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6288Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №6 від 18.02.2020 р.).У методичних рекомендаціях висвітлено зміст лекцій і семінарських занять із дисципліни «Організація виховної роботи у навчальному закладі», літературу для підготовки до занять, тестові завдання для самоперевірки. Методичні рекомендації розраховані на студентів, які навчаються за ОПП 015 «Професійна освіта» (015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства»).ukвища освітавиховна роботаМетодичні рекомендації з дисципліни «Організація виховної роботи у навчальному закладі» для підготовки фахівців за ОПП 015 «Професійна освіта» (015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського осподарства»)TeachingMaterial