Європейський досвід охорони культурної спадщини історичних центрів міського середовища - Ружицька, Н. Е.; Сидоренко, Ірина Олександрівна (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: охорона культурної спадщини; містобудівельна структура; ландшафт міста; cultural heritage protection; urban structure; cityscape; Erhaltung des kulturellen Erbes; Stadtlandschaft