Перегляд за Автор "Богданова Н.В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Технологія виробництва продукції козівництва(2024) Туринський В.М.; Богданова Н.В.; Отченашко В.В.; Помітун І.А.; Цвик В.В.; Гранат О.В.У навчальному посібнику систематизовано найбільш важливі аспекти технології виробництва, первинної обробки і поглибленої переробки продукції козівництва. Викладено матеріали щодо питань селекції, методів розведення і бонітування кіз, технології відтворення, годівлі та утримання кіз. Представлено алгоритм створення господарства з розведення племінних кіз і дорожню карту виробництва продукції. Наведено словник термінів і понять та список використаних і рекомендованих джерел. Для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у закладах вищої освіти ІІ–ІV рівнів акредитації.