Перегляд за Автор "Вишнівський Петро Станіславович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналітичні методи досліджень сировини і харчових продуктів (спектрофотометричні, хроматографічні, електрохімічні, електрофоретичні, імунологічні)(Наукова столиця, 2024) Войціцький Володимир Михайлович; Корнієнко Валентина Іванівна; Хижняк Світлана Володимирівна; Самкова Оксана Петрівна; Вишнівський Петро Станіславович; Альтанова Альона БорисівнаПосібник є частиною навчального комплексу «Сучасні методи досліджень сировини і харчових продуктів». В ньому викладені у вигляді лабораторних робіт аналітичні спектрофотометричні, хроматографічні, електрохімічні, електрофоретичні та імунологічні методи визначення біологічно активних речовин (білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів), оцінки характеристик сировини і харчових продуктів (кислотності, окиснюваності тощо), залишкових кількостей хімічних забруднювачів (нітратів, нітритів, пестицидів, поліциклічних ароматичних вуглеводів, поліхлорованих біфенілів, мікотоксинів, важких металів) та харчових добавок. Також наведені лабораторні роботи з ідентифікації та кількісного визначення генетично модифікованих організмів. Всі методики викладені згідно діючих ДСТУ. Посібник призначено для студентів, аспірантів, молодих спеціалістів, які вивчають або вже працюють в галузі безпеки харчових продуктів і питної води.