Перегляд за Автор "Грек Олена Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Загальні технології харчової промисловості(ЦП "Компринт", 2024) Савченко Олександр Аркадійович; Грек Олена Вікторівна; Тимчук Алла ВікторівнаНаведено інноваційні рішення щодо розширення асортименту молочних продуктів, визначення критеріїв вибору поліфункціональних інгредієнтів для забезпечення продуктів незамінними нутрієнтами, збалансування та ін. Особливу увагу приділено сучасному технічному рівню оброблення молока, дано зображення та характеристики технологічного обладнання, апаратурне оформлення інноваційних технологій молочних і молоковмісних продуктів. Розглянуто ідентифікацію складу молока незбираного та інгредієнтів для збереження показників якості і збагачення молочних продуктів. Наведено інформацію щодо технічних рішень з миття та дезінфекції технологічного обладнання, характеристику мийних засобів, сучасних видів упаковки тощо. Інформація підручника сприятиме набуттю загальних, інтегральних та фахових компетентностей у здобувачів всіх рівнів вищої освіти і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів, а також фахівців з виробництва сучасних продуктів на молокопереробних підприємствах.