Перегляд за Автор "Кудінова І.П."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Організація роботи закладів розміщення в умовах пандемії Covid-19(НУБіП України, 2021) Шута О.В.; Кудінова І.П.Документ Органічне виробництво як стратегічний напрям розвитку аграрного сектора економіки України(НУБіП України, 2021) Хижук Я.А.; Кудінова І.П.Документ Подієвий туризм в Україні як складова індустрії гостинності(НУБіП України, 2018) Кудінова І.П.; Голованьова Т.А.Розкрито сутність подієвого туризму під яким розуміється подорож з метою відвідування тієї чи іншої події культурного, спортивного, розважального чи громадського життя суспільства. Виділено тематичні види подієвого туризму. Подано класифікацію подієвого туризму за масштабом події. Виокремлено особливості подієвого туризму, головна з яких полягає в неповторності кожної поїздки, незабутніх враженнях і атмосфери свята. Розглянуто основні суспільні функції подієвого туризму: економічна, пізнавальна, рекреаційна та розважальна. Зроблено SWOT-аналіз конкурентоспроможності України щодо розвитку подієвого туризму для виявлення найсильніших та найслабших місць. Обґрунтовано доцільність реалізації провідних напрямів щодо успішного розвитку подієвого туризму, які стосуються управлінської, освітньої, економічної, інформаційної сфер діяльності. Надано рекомендації щодо напрямів розвитку подієвого туризму в Україні.Документ Розвиток сільського туризму як пріоритетного напряму розвитку сільських територій України(НУБіП України, 2021) Семенчук П.Г.; Кудінова І.П.Документ Інклюзивний туризм в Україні(НУБіП України, 2021) Кантур М.Ю.; Кудінова І.П.