Перегляд за Автор "Плиска, А.Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Хімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової барди(НУБіП України, 2020) Ібатуллін, І.І.; Плиска, А.Ю.; Сичов, М.Ю.Актуальним питанням сьогодення є утилізація відходів переробної промисловості шляхом згодовування їх тваринам з метою отримання цінного тваринного білка. З цією метою було проведено науково-господарський дослід з визначення впливу згодовування молодняку перепелів м’ясного напряму продуктивності сухої післяспиртової барди у складі комбікормів у кількості 5–20 % на продуктивність та хімічний склад їх м’яса.