Перегляд за Автор "Сухенко, В.Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення біологічної цінності січених напівфабрикатів з комплексною харчовою добавкою ферментативним методом(НУБіП України, 2021) Сонько, Н.М.; Сухенко, В.Ю.; Штонда, О.А.Під час створення м’ясних напівфабрикатів одним із основних показників є біологічна цінність продукту. Біологічна цінність білків залежить від ступеня їх засвоєння і у тваринних білків є більшою, ніж у рослинних. З тваринних білків в кишківнику всмоктується понад 90 % амінокислот. Важливим показником біологічної цінності білків є їх розщеплення травними ферментами у шлунково-кишковому тракті. Ферментативні методи визначення біологічної цінності білка – це об’єктивний спосіб визначення його здатності до розщеплення протеолітичними ферментами у шлунково-кишковому тракті.